Vyberte stránku

Inzeráty

Podmínky inzerce

  • Inzerovat na oficiálním webu Klubu chovatelů špiců, z.s. mohou pouze jeho členové, a to zdarma.
  • Inzerce je zveřejněna 1 měsíc, pokud ji inzerent nezruší dříve. U správce stránek je možné prodloužit.
  • Nesmí se zde inzerovat přeprodej štěňat a štěňata bez PP!
  • Kontakt pro vložení: zlamalova@spic.cz

     

Doporučený obsah inzerátu:
  • Název chovatelské stanice
  • Jméno inzerovaného jedince nebo vrhu
  • Datum narození, barva, velikostní ráz
  • Jména obou rodičů, jejich barva, případně tituly, popis
  • Kontakt na chovatele
 
K inzerci lze zveřejnit až 6 fotografií.

 
Vloženo 24. 8. 2024
.

Chovatelská stanice PRESIDENT Z MERBOLTIC nabízí  k prodeji poslední dvě štěňátka velkých špiců  z vrhu „N“ ,narozená 28.7.2024, s odběrem od 16.9.2024.

Obě štěňátka mají vlohu pro hnědou barvu.

Fenka :NANY BLACK President z Merboltic – fena barva černá s předpoklady pro výstavy i chov, ale není podmínkou prodeje
Pes: NERO BLACK President z Merboltic – barva černá s bílým znakem

Otec: Lord Jamamba – DKK A – barva černá  B/b
Matka: JCH. CH. Lisien Brown President z Merboltic – DKK A – barva hnědá b/b

Oba rodiče jsou plnochrupí, mají nůžkový skus, DNA profil, výborné povahy a nulové kyčle. Naše fena je nadstandardně zdravotně vyšetřená, má i barevný profil a je i velmi úspěšná na výstavách – Český junior šampion, Český šampion,Junior šampion KCHŠ, Klubový vítěz KCHNŠ. 

Jsme chovatelská stanice rodinného typu. Neprovozujeme odchov v kotcích ani klecích. Štěňátka odchováváme s láskou, budou plně socializovaná, zvyklá i na ostatní členy rodiny a další čtyřnohé kamarády.  Bydlíme v krásné přírodě. Máme vnitřní i venkovní prostory s velkou zahradou. První návštěvy přijímáme ve 4-5. týdnu věku štěňat. Poradíme při výběru štěňátka dle vašeho přání a nabízíme i možnost výběru jména, které se vám líbí. Průběžně dáváme fotografie na webové stránky a všechny informace o rodičích a o tom, jak se štěňátkům daří. Najdete zde i rodokmen.

Štěňátka budou kvalitně krmena /puppy mléko, prémiové granule, ale i syrové či vařené maso a zelenina/, pravidelně odčervována, čipována, dostanou EU pas , výbavičku, rady pro chov  a předána novým majitelům nejdříve 50. dne věku  s kupní smlouvou. Doživotní chovatelský servis je u nás samozřejmostí. Záleží už jen na vás, zda budete mít štěňátko na výstavy, na chov i jen jako mazlíčka. Od nových majitelů očekáváme, že nám občas podají zprávu, jak se štěňátkům daří nebo pošlou foto.

Velký špic je středně velké plemeno do 50 cm v kohoutku, s lehce udržovatelnou srstí. Střihově se neupravuje. Velice učenlivý, dlouhověký, rodinný pes, který spolehlivě ohlídá váš majetek, vhodný i pro začátečníka. Hodí se jak do bytu, tak může být celoročně venku. Velmi přizpůsobivý. Můžete s ním provozovat i různé sporty nebo chodit na výlety.  Pro více informací mne kontaktujte. Děkuji.

Chovatel: Ing. Simona Stanková, DiS.  e-mail: jhstanko@gmail.com
Mobil: +420 606 64 22 81 , webové stránky : www.leoniaspicove.estranky.cz

.


Vloženo 20. 8. 2024
 
Japonský špic
 
Malá rodinná chovatelská stanice nabízí štěňátka Japonského špice ( Nihon Supittsu ).
Na výběr je volná 1 fenka a 2 pejsci. V případě rychlého rozhodnutí si může zájemce vybrat i jméno zapsané do PP začínající písmenem C.
Štěňátka budou očkovaná, pravidelně odčervená, čipovaná s veterinární prohlídkou. Majitel obdrží Kupní smlouvu, Euro pas a průkaz původu FCI/ČMKU.
Rodiče i potomci z předchozího vrhu jsou velmi výstavně úspěšní oceněni opakovaně CAC, CACIB, BOB, Vítěz výstavy. Rodiče mají titul Šampion ČR, matka i Grand šampion ČR a Slovenský šampion krásy. Socializace u nás doma s dalším psem a malými dětmi.
Japonský špic je veselý, hravý a milý pes, který je známý tím, že moc neštěká. Je inteligentní, učenlivý, citlivý a rychle chápe. Je vhodný pro psí sporty, ale třeba i do postele. Naši pejsci běhají agility a mají složené zkoušky canisterapie.
Prosím jen o vážné zájemce. Nezávazná návštěva u nás doma je vítána.
Odběr štěňátek možný po 20. září 2024.
 
Chovatel: Iva Levková, +420 603 549 357